Om Advokathuset Harstad AS

 Advokathuset Harstad er et mellomstort advokatfirma godt forankret i Harstad men som har hele distriktet i Hålogaland som arbeidsområde.

Advokathuset Harstad tilbyr spisskompetanse innenfor en rekke juridiske områder, i hovedsak advokattjenester og bistand til næringslivsklienter innenfor det forretningsjuridiske felt og til privatpersoner innenfor det sivilrettslige felt. Vi bestreber oss på å følge opp våre klienter slik at det oppnås best mulig resultat.

Advokathuset Harstad har høyt kvalifiserte advokater med lang, allsidig erfaring. Med dette har vi samlet en bred faglig kompetanse. Advokatene er fleksible og lett tilgjengelige for våre klienter. Vi bistår private og offentlige aktører og er en aktiv rådgiver for næringslivet, kommuner og privatpersoner og har som mål å oppnå gode løsninger for våre kunder gjennom rådgivning, bistand i forhandlinger og i saker for domstolene.

Hos oss kan klientene føle trygghet for at den bistand som ytes har sterk faglig og etisk forankring. Advokattjenestene består blant annet i rådgivning, utredninger, forhandlinger og prosedyreoppdrag.

Advokathuset Harstad har etablert et kontaktnett og har tekniske hjelpemidler som gjør det mulig å yte juridisk bistand av høy kvalitet innenfor de fleste rettsområder på en hurtig, effektiv og rimelig måte.

Vi har også valgt å innføre såkalte E-tjenester. Dette er elektronisk bistand som kan skje direkte gjennom vår webside. Du finner tjenesten på menyen øverst.

Når du velger oss, velger du et firma som bryr seg om klienten.
Advokathuset Harstad AS
Besøksadresse:
Bakkegata 1
9405 Harstad

Postadresse:
Postboks 249
9483 Harstad

Telefon: 77 00 13 80
Telefax: 77 00 13 89
Kontakt
Ved ubetjent eller opptatt sentralbord, prøv:

Adv. Kjetil Krokeide
77 00 13 80 eller 92 20 55 28
krokeide@harstadlaw.no

Adv. Tore Mevik
77 00 13 80 eller 90 66 57 84
mevik@harstadlaw.no

Adv. Tine Kristiansen
77 00 13 80 eller 41 40 64 84
kristiansen@harstadlaw.no